17-03-2022, 12:30
B12, D3 4000 i magnez z B6. Do tego staram się choć raz w tygodniu zjeść co nie co masła (wolę serki twarogowe) i lactaza, by aubagio nie pomiatało mną za bardzo. Resztę przyjmuję w formie naturalnego pochodzenia :-D
Jakie suplementy stosujecie na co dzień?
|
17-03-2022, 12:30
B12, D3 4000 i magnez z B6. Do tego staram się choć raz w tygodniu zjeść co nie co masła (wolę serki twarogowe) i lactaza, by aubagio nie pomiatało mną za bardzo. Resztę przyjmuję w formie naturalnego pochodzenia :-D
18-03-2022, 06:30
Tosiia, kiedyś jadłam tego bardzo dużo. To witaminki, to coś tam na niezatrzymywanie wody w organizmie, to coś na lepszą przemianę materii. Generalnie dużo kasy szlo, a efekty mizerne. I zobaczyłam program na temat suplementów. Badane to nie jest wcale, kto chce i ma siłę przebiciami kasę na reklamę to może wejść na rynek i sprzedawca kapsolki z gipsem jako super lek, wiec doszłam do wniosku, że nie będę się truć. Szkoda zdrowia
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
29-03-2022, 08:27
Ashwaganda przy SM jest zabroniona!!
30-03-2022, 08:26
Też chciałam brać tę ashwagandę, ale jednak nie mogę, ze względu na SM i na cukrzyce, bo ona koliduje czy coś z lekami na cukrzycę i chyba coś o tarczycy było a ja też mam hashimoto... więc ogólnie nie mogę, a szkoda, bo sił brak, przewlekłe zmęczenie mnie czasem dobija. Poranki (5rano) są straszne jak wstaje do pracy, po 3h (ok.8) dochodzę do siebie i potem po 5/6h (ok. 13) znowu mam zjazd... jeśli się po pracy (ok. 16) na trochę chociaż nie położę to już jest totalna masakra.
31-03-2022, 12:30
oh e-smka o 5 rano pobudka ...
![]() szkoda z ta ashwagandha, ale coz zrobic - wole nie ryzykowac mimo, ze wiem ze wiele osob (chorych) ja stosuje. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|